امروز دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 http://taghe33.cloob24.com
0
پیدا کردن کد امنیتی مادر تقریبا تمام گوشی های نوکیا، یک  ترفند بسیار آسان و عملی و مفید قرار دادیم تا بدون استفاده از نرم افزار و ثبت نام در سایتی به راحتی و بدون هیچ دردسر کد امنیتی یا همون Security Code گوشی خود را پیدا کنید، طریقه پیدا کردن کد امنیتی مادر برای تمام گوشی های نوکیا را در ادامه مطلب مطالعه کنید.
بدست آوردن کد امنیتی گوشی های نوکیا

بدست آوردن کد امنیتی گوشی های نوکیا

این روش 100% عملی بوده و نکته قابل توجه این است که باید گوشی شما سریال اصلی باشد ….

با ورود به سایتی که در پایین مطلب قرار دادیم و فقط وارد کردن IMEI گوشی موبایلتان که با زدن #06#*
روی صفحه ظاهر می شود می توانید کد مادر یا همان Security Code موبایلتان را پیدا کنید …

برای ورود به سایت روی لینک زیر کلیک کنید:

http://www.unlockitfree.com/master.php

https://www.unlockallcellular.com/canada-rogers-wireless-nokia-1280-np-59366.html

0
آموزش استفاده از کارت دیباگر و معانی کد ها به زبان فارسی
 
کارت دیباگر یک ابزار تست است.تنها دیباگری که با تمامی برندها سازگاری دارد کاسترونیک است.
قسمت های مختلف کارت دیباگر عبارتند از:
1- speaker
2-LED
3- SEVEN SEGMENT یا همان صفحه نمایش اعداد و کد ها

اسپیکر SPEAKER =
تک بوق=سلامت سیستم
بوق ممتد=فاز RAM معیوب است
چهار بوق کوتاه = فاز گرافیک
دو بوق کوتاه= BIOS آسیب دیده است یا CPU
بدون بوق= بیشتر مواقع بدون بوق هست

LED ها=
چراغ های 12V 5V 3/3 باید روشن باشد یعنی ولتاژ وجود دارد.
چراغ CLK= وجود پالس فرکانسی در CPU برقرار می باشدو آی سی کلاک فعال است.
RSB =اگر روشن باشد معمولا ریسیت صورت می گیرد در صورت این مشکل اول از همه 1- کلیر سی موس انجام می دهیم 2- CPU عوض می شود 3- IO تعویض می شود
frame osc= مربوط به مدار rtc و ارتباط
IRDY = دیتا و پالس بین پل جنوبی و IO و BIOS برقرار و سیگنال ها به بایوس

کد ها=
C0-C1-C8-D0-D1-D3--E0-E1-ED-13-14-25-26-33-15-96-EE-00-A5-A6-A7
کد C0 = یک چیزی مربوط به CPU یا یکی از پل ها مخصوصا جنوبی
از E0 تا ED = خرابی در منطقه فاز RAM
کدهای 13-14-25-26-A5-A6-A7 = مربوط به کارت گرافیک
کد 26= مادربرد بوت می شود و تصویر می دهد
کد های 33-75-96 = تست پورت ها
کد FF ِا 00 قرمز =یعنی 14 قسمت مادربرد تست شده و مادربرد سالم است.
کد های خاص=
اگر قبل از هر پردازش کدها پشت سر هم کد 00 بدهد یعنی همه چیز خراب است.
اگر مثل قبل باشد ولی FF بدهد خرابی می تواند از خود CPU یا یک چیزی مربوط به CPU باشد.
D0 , DD =معمولا پل جنوبی یا دیسکانکت شدن سوکت CPU است.
50- H5 =بیشتر در مادربرد های AMD تک چیپ به این معنی که چیپست سوخته یا دیسکانکت شده
کدهای= 10-80-88-FB می تواند از خود CPU باشد ولی معمولا از BIOS است

اگر با روشن کردن مادربرد هر بار یک کد را نشان دهد و عوض شود کد خرابی از بایوس است.

0
مفهوم چراغ های LED: LED ها بسته به نوع دیباگر متفاوت هستند اما LED ها بطور کلی به دو دسته تقسیم می شوند دسته اول نمایش دهنده وجود ولتاژ های مختلف برروی مادربرد هستند و دسته دوم نمایش دهنده وجود سیگنال های مختلف است.
LED های مربوط به ولتاژ بصورت جداگانه وجود ولتاژ های +12 و -12 و +5 و +3.3 را نشان می دهند و در صورت روشن بودن مادربرد تمامی آن ها باید روشن باشند، بدیهی است که اگر هر یک از این چراغ ها خاموش باشند مشکل مادربرد ناشی از عدم وجود آن ولتاژ در مدار است، این مشکل ممکن است از پاور باشد پس بهتر است مادربرد را با یک پاور سالم امتحان کنید، ممکن است مشکل از سوکت های (24 پین و 4 یا 8 مادربرد)باشد، ممکن است مشکل از سیم کشی های برد یا همان trace ها باشد و. پس بهتر است با مسیریابی عیب را پیدا کنید.
چراغ CLK نشان دهنده این است که آی سی کلاک فعال است و روشن بودن آن نشان دهنده این است که مشکلی در این بخش وجود ندارد اما اگر این چراغ خاموش باشد مشکل می تواند از بخش های مختلفی از جمله آی سی کلاک (یا کریستال آن)باشد.
چراغ RST زمانی روشن می شود که مادربرد ریست شود، زمانیکه این چراغ بصورت مداوم روشن باشد به این معنی است که مادربرد بطور پیوسته در حال ریست شدن است؛ این مشکل طیف گسترده ای از ایرادات را نشان می دهد و نمی توان آن را به مشکل خاصی ربط داد این مشکل ممکن است ناشی از سوختن یک قطعه کوچک باشد یا حتی ناشی از سوختن پل جنوبی (یا لحیم سردی آن)یا وارد نشدن ولتاژ به آی سی کلاک و یا سوختن آی سی I/O باشد. توجه داشته باشید هنگامی که چراغ ریست روشن است هیچکدام از کد های دیباگر قابل قبول نیستند.
چراغ IRDY این چراغ باید در هنگام روشن بودن مادربرد، روشن باشد و نشان می دهد که پالس بین چیپ، بایوس و I/O برقرار است و بطور کلی می توان نتیجه گرفت که Bios سالم است
چراغ Frame مربوط به سیگنال frame اسلات های PCI و MiniPCI بوده، که بسته به شرایط ممکن است روشن یا بصورت متناوب خاموش و روشن شود
چراغ OSC این چراغ هم باید روشن بماند(بطور مداوم)، درصورتی که این چراغ خاموش باشد مشکل ممکن است از اسیلاتور باشد چون این چراغ نشان دهنده ی وجود سیگنال اسیلاتور است
چراغ Bios روشن بودن (چشمک زدن)این چراغ نشان دهنده این است که سی پی یو در حال خواندن اطلاعات از بایوس است

 

حال به سراغ توضیح معنی هرکدام از کد هایی که ممکن است برروی دیباگر نمایش داده شود می رویم:

0
توضیحات نقشه:
سیم فاز مستقیما وارد یکی از پیچ های ترانس شده و از پیچ دیگر ترانس یک سیم به  کنتاکت B  استارت وارد می شود.
سیم نول اصلی و نول لامپ با هم یکی شده و یک نول هم به کنتاکت N استارت وصل می شود. و در نهایت یک سیم از کنتاکت LP به سیم دیگر لامپ وصل می شود:
 
 
 
 
                                                     نقشه سیم کشی و نصب پروژکتورها یا نورافکن ها
 
 
 
0

موزیلا فایرفاکس بطور پیش فرض می تواند صفحات ناخواسته موسوم به پاپ آپ را ببندد اینکه تا چه میزان در اینکار موفق است بماند اما قطعا این قابلیت فایرفاکس عالی نیست، البته گاهی اوقات لازم است صفحات پاپ آپ را مشاهده نمایید چرا که برخی از وب سایت ها این قابلیت را برای دسترسی به بخش های مختلف وب سایتشان در نظر می گیرند اما برخی دیگر از این ویژگی سوءاستفاده کرده و از آن برای نشان دادن تبلیغات ناخواسته استفاده می کنند و اینکار بسیار آزاردهنده است اما نگران نباشید قطعا راههایی برای خلاصی از این آفت اینترنتی وجود دارد:

 

 گام اول: مطمئن شوید که قابلیت ضد پاپ آپ در فایرفاکس فعال باشد: برای فعال کردن این قسمت کافی است بر روی دکمه FireFox در قسمت فوقانی سمت چپ مرورگر کلیک کنید و گزینه Option را انتخاب نمایید، با نگه داشتن موس روی option یک زیر منو باز می شود از میان آنها بار دیگر option را انتخاب کنید تا پنجره تنظیمات برای شما باز شود. از پنجره باز شده تب Content را پیدا کنید و مطمئن شوید که تیک گزینه Block pop-up windows خورده باشد.

 گام دوم: حذف نام سایت های اجازه یافته برای نمایش پاپ آپ: در همان تب Content و رو به روی Block pop-up windows دکمه ای را با نام Exceptions مشاهده می نمایید روی آن کلیک نمایید تا پنجره دسترسی به آن باز شود، در این بخش نام برخی سایتها را مشاهده می کنید (حتی می توانید خودتان نیز سایت مورد نظرتان را اضافه نمایید)مطمئن شوید که همه وب سایتهای موجود را از این لیست حذف کرده اید

گام سوم: نصب افزونه های کاربردی بلوک کن پاپ آپ: از بخش فوقانی سمت چپ مروگر گزینه FireFox را بفشارید، و از منوی باز شده گزینه Add-ons را کلیک کنید. از بخش جستوگر کوچکی که در سمت فوقانی و راست صفحه Add-ons وجود دارد اقدام به جستجوی ad-blocking کنید البته اگر وقت اینکار را ندارید ما کار را برای شما آسان کرده ایم افزونه Adblock Plus یکی از بهترین گزینه های پیش روی شماست که از این قسمت بطور مستقیم و بدون نیاز به جستجو قابل نصب است، پس از ورود به این صفحه دکمه سبز رنگ Add to Firefox را بفشارید تا عملیات نصب آغاز شود. این افزونه تنظیمات ساده ای دارد و شما قادرید یک وب سایت خاص را از بلوکینگ رها کنید و به سایتهای خاص اجازه باز شدن پاپ آپ را بدهید.

گام چهارم: نصب آنتی ویروس: شاید خیلی ها پاپ آپ را یک اقدام مخرب به حساب نیاورند اما در حیطه امنیت و رعایت حقوق کاربر، قطعا پاپ آپ یک اقدام مخرب و آزار دهنده است پس باید بدنبال آنتی ویروس استانداری برای جلوگیری از اجرای پاپ های غیر خواسته ازطریق نرم افزاهای مخرب مختلف باشید.  ما به شما Malwarebytes’ Anti-Malware را پیشنهاد می دهیم. انتی ویروسی پر قدرت و البته رایگان، که قادر است براحتی تروجان های مخرب مرتبط با پاپ آپ را در سیستم شما شناسایی و سرکوب نمایید. همچنین می توانید نرم افزارهای ویروس یابی چون  Avast  و Microsoft Security Essentials  را دانلود و نصب نمایید تا هرگونه نرم افزار مرتبط با پاپ اپ موجود در سیستم شما را پیدا و سرکوب نمایند. البته پیشنهاد می کنیم این نرم افزارها را در حالت سیف مود فعال نمایید تا به ویندوزتان آسیب وارد نیاید.

گام پنجم: نرم افزارهای مشکوک را حذف نمایید: نگاهی به برنامه هایی که نصب کرده اید بیندازید (از طریق کنترل پنل و گزینه Programs and Features و بخش Add/Remove Programs این بخش قابل دسترس است)گاهی اوقات با نصب برنامه های مورد نیازتان، برنامه هایی اضافی که توسط سازنده جهت تبلیغ گذاشته شده است نصب می شود، این نرم افزارها پیدا کنید و تعللی در حذف انها به خود راه ندهید. چرا که ممکن است یک نوار ابزار که با برنامه خاصی نصب شده است عامل اصلی پاپ آپ در مرورگر شما باشد. گاهی اوقات این ماجرا از بازی ها سرمنشا می گیرد که اجازه بالا آمدن تبلیغات بازی ها را در ویندوزتان فراهم می آورند، پس اگر چیز مشکوکی پیدا کردید و در حذف آن تردید پیدا کردید کافی است در گوگل نام آن را جستجو کنید تا بفهمید واقعا آن اپ چه کاره است

0
Windows10 Serial Key: NKJFK-GPHP7-G8C3J-P6JXR-HQRJR
برای دانلود کل سریال ها به ادامه مطلب بروید
0
has stopped working

has stopped working

حل ارور has stopped working

به گزارش سایت ایران فناوری، امروز با موضوع ” حل ارور has stopped working ” در خدمت شما دوستان عزیز هستیم.

متاسفانه مشکلی که جدیدا اکثرا کاربران با آن مواجه هستند مشکل و ارور استپ ورکینگ می باشد که امروز با یک آموزش جامع و کامل در خدمت شما دوستان عزیز هستیم.

این آموزش دارای چندین روش مختلف می باشد که شما هر کدام را به ترتیب انجام می دهید تا به نتیجه مطلوب برسید.

0
در پست شبکه کردن دو کامپیوتر در Windows 7 آموزش شبکه کردن رو بهتون نشون دادم اما به اشتراک گذاشتن یا Share کردن فایل ها در شبکه هم روش هایی داره که در این پست بهتون نشون میدم.

اول بر روس پوشه مورد نظر کلیک راست کرده و Propertiesرا میزنیم،بعد بر اساس عکس زیر به ترتیب 5 مرحله را انجام میدهیم:


برای بزرگ نمایی روی عکس کلیک کنید



بعد از مرحله 5 دکمه ی OK را زده و حالا پوشه Share است.
حالا برای دیدن فایل Share شده در کامپیوتر مقابل به آدرس زیر بروید:

Control Panel\Network and Internet\View Network Computers and Device

حالا روی اسم کامپیوتر کلیک کنید و فایل های Share شده را می بینید.
0
برای اینکار شما به هیچگونه اطلاعات برنامه نویسی احتیاجی ندارید ولی دقت لازمه این کار می باشد.

1٫ دانلود python windows ورژن 2٫7٫6 (حتما همین ورژن باشه نه جدیدتر نه قدیمی تر!)دانلود 32 بیتی و 64 بیتی

1٫1 محل نصب python که برای این ورژن معمولا در drive c فولدر python27  هست را در path اضافه کنید. (path چیه و کجاست؟!)

2٫ دانلود برنامه py2exe برای تبدیل کد به فایل قابل اجرا با فرمت exe – ( دانلود از منبع اصلی )— این برنامه را نصب کنید

3٫ دانلود اسکریپت زیبای پایتون (bit.py)– برای save شدن کلیک راست کنید و save link as یا save target as را انتخاب کنید.

4٫ فایل bit.py را در شاخه اصلی درایو ویندوز قرار دهید (یعنی اگر ویندوز در درایو C نصب شده است فایل را در همان درایو بدون اینکه وارد فولدری شوید کپی کنید.)

5٫ از اتصال درایوی که قرار است رمز گشایی شود مطمئن شوید

6٫ در cmd  (برای باز کردن: کلید win و R را فشار دهید، در صفحه run تایپ کنید cmd و اینتر کنید!) تایپ کنید:

python c:\bit.py py2exe

منظور از c همون درایو ویندوز هست میتونه D یا هرچی دیگه باشه

7٫  در پنجره باز شده نام درایو ویندوز مثلا C یا D یا … را وارد کرده روی OK کلیک کنید

8٫ منتظر پیغامی حاوی bitlocker recovery key باشید.

9٫ پس از نمایش این پیغام روی OK کلیک کرده و به مسیر زیر بروید:

C:\users\XXX\

XXX نام کاربری هست که با آن وارد ویندوز شده اید

10٫ دنبال فایلی با نام BitLocker Recovery Key [.].txt بگردید

[.] برای هرکس متفاوت است.

11٫ در این فایل recovery key درایو شما ذخیره شده است

12٫ از آن برای باز کردن درایو خود استفاده کرده و از قسمت manage رمز را تغییر دهید!

13٫ تموم شد دیگه!